Varför skapade jag hundläger.se?

Vad är anledningen till att jag har dragit igång den här webbplatsen? Det hela började med att jag satt som ungdomsansvarig i en lokal Schäferhundklubb. Klubben har i ett par år arrangerat ett barn och ungdomsläger för alla som är intresserade av hundar.

När vi började att planera lägret 2013 så registrerade jag den här domänen för att jag hade en tanke om att ha en egen hemsida till lägret. Under den processen upptäckte jag hur svårt det var att hitta vilka läger som finns för oss hundägare. Då började tankarna om att skapa en samlingssida som samlar alla läger som finns. För att man på ett enkelt sätt ska kunna hitta hundlägrena och för att klubbar och föreningar på ett enkelt sätt ska kunna synas. 

Äntligen är webbplatsen publicerad och arbetet med att registrera alla läger som finns pågår för fullt. Problemet är att jag inte kommer att kunna hitta alla, därför behöver jag er hjälp. Känner ni till något läger som saknas så får ni jättegärna registrera hundlägret genom att klicka på "Tipsa om läger" i menyn längst upp. 

Allt arbete som jag lägger ner för att skapa den här webbplatsen är helt idéelt, jag gör det helt enkelt för att det är kul. Men reklamen då undrar ni? Det är tyvärr inte gratis att driva sidan, därför har jag reklam som jag hoppas ska kunna finansiera driften.